Home Adverteren

Adverteren

Adverteren op Tips Ibiza

Wat begon als een hobby na onze verhuizing naar Ibiza een aantal jaar geleden is inmiddels uitgelopen tot één van de best bezochte websites met persoonlijke tips, nieuws en informatie over Ibiza.

Dagelijks komen er zo’n 500 – 1500 unieke bezoekers op Tips Ibiza terecht via zoekmachines, Social Media, referrals en direct verkeer. Maandelijks is dit goed voor ruim 100.000 pageviews.

In het hoogseizoen zijn de bezoekersaantallen een stuk hoger en het website verkeer blijft continu toenemen.*

Het is mogelijk om uw bedrijf, activiteit of product onder de aandacht te brengen via Tips Ibiza. Dit kan bijvoorbeeld via een Advertorial, een of meerdere banners op onze website en/of via Social Media.

Wel dient uw bedrijf, activiteit of dienst in relatie te staan met Ibiza en onze doelgroep.

Doelgroep

Onze doelgroep bestaat uit Nederlanders en Belgen (Nederlands sprekend). Dit zijn zowel mannen als vrouwen van allerlei leeftijden. Tips Ibiza trekt continu nieuwe bezoekers. Ongeveer 1/5 van de bezoekers keert later terug voor meer informatie.

De bezoekers van onze website zijn voornamelijk mensen die Ibiza voor de eerste keer bezoeken. Het overige deel van de bezoekers is al vaker op Ibiza geweest of woonachtig op Ibiza. Al onze bezoekers zoeken informatie, nieuws en tips over Ibiza.

Advertorial

U kunt uw bedrijf of product promoten via een advertorial op Tips Ibiza. Dit kan via een blog of nieuwsbericht op onze website. In dit artikel staan afbeeldingen en directe links naar uw website.

Ook kunnen we uw bedrijf, activiteit of product onder de categorie ‘Tips’ plaatsen wanneer dit ook echt een tip of aanrader is voor Ibiza gangers.

Vanwege onze goede SEO structuur scoren artikelen op Tips Ibiza vaak erg hoog in zoekmachines zoals Google. Ook kunnen we de advertorial na plaatsing op Tips Ibiza promoten via Social Media.

Banners

Ook is het mogelijk om banners te plaatsen op Tips Ibiza die naar uw website linken. Deze kunnen verschillend van formaat zijn en uniek zijn voor de pc, tablet of mobiel. Het grootste gedeelte van onze website bezoekers gebruikt de mobiele telefoon / smartphone.

Social Media

Social Media is op dit moment de grootste verwijzingsbron van onze paginabezoekers. We posten regelmatig artikelen en nieuwsberichten op Social Media. Dit zijn zowel Facebook als Instagram.

Onze Facebook pagina heeft ruim 21.000 actieve volgers en dit aantal stijgt dagelijks. Hier ligt dan ook onze focus qua Social Media. Per post bereiken we minimaal zo’n 15.000 – 20.000 Facebook gebruikers met uitschieters tot ruim 25.000 gebruikers via deelacties van onze volgers en andere pagina’s.

Het is mogelijk een post met directe link naar uw website of bedrijf te plaatsen op onze Facebook pagina op een door u gewenst tijdstip. Ook kunnen we onze Social Media combineren met een Advertorial op onze website.

Win actie op Facebook

Ook is het mogelijk om via Tips Ibiza een win actie op te zetten voor Ibiza gerelateerde evenementen, items en producten.

Hierin zijn wij erg flexibel en is veel mogelijk in overleg. Heeft u bijvoorbeeld een leuke boho of Ibiza webshop, organiseert u Ibiza markten of verkoopt u andere Ibiza gerelateerde producten? Neem dan vooral even contact op!

Contact

Mocht u geïnteresseerd zijn in adverteren via Tips Ibiza dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

We staan altijd open voor Ibiza gerelateerde advertenties en veel is mogelijk in overleg.

Contact opnemen kan via onze Contact pagina of per e-mail.

*Google Analytics statistieken zijn aantoonbaar op aanvraag.